Trender

Höstens skönhetstrender

Skönhetsvärlden är ständigt föränderlig och den senaste skönhetstrenden finns alltid precis runt hörnet. Med så många skönhetstrender kan det vara svårt att veta vilka som är värda din tid. För att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om de senaste skönhetstrenderna har vi sammanställt en lista med några av våra favoriter

Masker och andra peelings i hemmet

Masker och andra peelingar hemma är en fantastisk skönhetstrend eftersom de ger dig professionella resultat utan att du behöver besöka en salong. Masker får inte bara din hud att kännas babymjuk, utan de hjälper också till att rensa upp akneutbrott och återfukta torra partier som ingen annan!

Scalp Care är den nya hudvården

Hårbotten, precis som huden, kan ofta bli torr och fjällig. Torrhet kan orsaka stramhet i hårbotten vilket gör det svårt att styla håret eftersom det inte har någon volym. För att effektivt komma till rätta med denna skönhetstrend bör du använda en fuktgivande hårbottenmask eller en olja som är speciellt utvecklad för hår.

Allas hårbottnar är olika prova dessa skönhets tips för att se vilka som fungerar bäst för dig

  • Använd ett fuktgivande schampo eller balsam för att lindra stramhet och torrhet i hårbotten
  • Olivolja kan också användas som en nattbehandling för att lindra fjällning, fjällning, klåda och rodnad i samband med seborrheisk dermatit (seborrheic dermatitis)- Rengör försiktigt området med en mild rengöringsmedel eller utspätt barnschampo
  • Använd ett schampo mot mjäll för att hjälpa till att kontrollera fjällning och fjäll, särskilt när de är förknippade med seborrheisk dermatit (seborrheisk dermatit)

Hemma Spa

Skapa ett lyxigt hemma spa med lyxiga skönhetsprodukter som badbomber och skönhetslotioner.

Skapa en harmonisk miljö med lugn musik och naturligtvis de klassiska gurkskivorna på ögonlocken

  • Badbomber ger en lyxig touch till ditt hemma spaskönhetsrutin
  • Tillsätt eteriska oljor som lavendel- eller eukalyptusolja när du låter badvattnet rinna för att ge avslappning och rensa kroppen från gifter

Vad blir höstens nya hyaluronsyra?

Hyaluronsyra har varit en omtalad skönhetsprodukt många år och i år är det ingen skillnad.

Höstens trend verkar infatta polyglutaminsyra. Forskning visar att polyglutaminsyra ökar kollagenproduktionen i huden och motverkar ålderstecken.

Utforska skönhetsprodukter som innehåller detta skönhetsnäringsämne för att ligga steget före nästa års skönhetstrend!

Mikrobiomvänlig hudvård

Mikrobiomvänlig hudvård är skönhetsprodukter som använder mikroorganismer för att verka postivt för din hud

Ingredienser som peptider och prebiotika som hjälper till att stärka hudens mikrobiom och hålla det balanserat för att ge en ungdomligare look .

Att använda skönhetsnäringsämnen från vårt eget mikrobiom är ett innovativt sätt att förbättra din skönhetsrutin!

Biotech Beauty

Biotech beauty, är en term från Silicon Valley för nästa generations kosmetika.
Biotekniska skönhetsprodukter är produkter som använder mikrober för att skapa metaboliter som hjälper dig med din skönhetsrutin. En metabolit är en produkt som bildas under ämnesomsättningen och detta kan vara bra för att hjälpa till med anti-aging, fuktgivande eller till och med förbättra hårväxten!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *